Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKoç, Demet
dc.contributor.authorOlucay, Şebnem
dc.contributor.authorDemirci, Ahmet Şükrü
dc.date.accessioned2022-05-11T14:44:52Z
dc.date.available2022-05-11T14:44:52Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0958-1669
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1016/j.copbio.2013.05.283
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/9803
dc.descriptionEuropean Biotechnology Congress -- MAY 16-18, 2013 -- Comenius Univ, Bratislava, SLOVAKIAen_US
dc.description.abstract[No Abstract Available]en_US
dc.description.sponsorshipEuropean Biotechnol Themat Network Assoc (EBTNA), Comenius Univ, Fac Nat Scien_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherCurrent Biology Ltden_US
dc.identifier.doi10.1016/j.copbio.2013.05.283
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleA research on making of fruit flavoured probiotic whey drinken_US
dc.typemeetingAbstracten_US
dc.relation.ispartofCurrent Opinion in Biotechnologyen_US
dc.departmentFakülteler, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümüen_US
dc.identifier.volume24en_US
dc.identifier.startpageS95en_US
dc.identifier.endpageS95en_US
dc.institutionauthorKoç, Demet
dc.institutionauthorOlucay, Şebnem
dc.institutionauthorDemirci, Ahmet Şükrü
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.authorwosidDemirci, Ahmet Şükrü/AAT-6596-2020
dc.identifier.wosWOS:000323298100261en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster