Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace@Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace@Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
A research on making of fruit flavoured probiotic whey drink
Göster/
Aç
Tam Metin / Full Text (57.12Kb)
Erişim
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Tarih
2013
Yazar
Koç, Demet
Olucay, Şebnem
Demirci, Ahmet Şükrü
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
[No Abstract Available]
Cilt
24
Bağlantı
https://doi.org/10.1016/j.copbio.2013.05.283
https://hdl.handle.net/20.500.11776/9803
Koleksiyonlar
WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
[4789]
Ziraat Fakültesi Koleksiyonu
[1461]
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@NKÜ
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle