Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTırpancı Sivri, Göksel
dc.contributor.authorCoşkun, Fatma
dc.contributor.authorBarut Gök, Sıla
dc.date.accessioned2022-05-11T14:44:53Z
dc.date.available2022-05-11T14:44:53Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0958-1669
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1016/j.copbio.2013.05.254
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/9809
dc.descriptionEuropean Biotechnology Congress -- MAY 16-18, 2013 -- Comenius Univ, Bratislava, SLOVAKIAen_US
dc.description.abstract[No Abstract Available]en_US
dc.description.sponsorshipEuropean Biotechnol Themat Network Assoc (EBTNA), Comenius Univ, Fac Nat Scien_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherCurrent Biology Ltden_US
dc.identifier.doi10.1016/j.copbio.2013.05.254
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleUtilization of food waste products by fermentation processesen_US
dc.typemeetingAbstracten_US
dc.relation.ispartofCurrent Opinion in Biotechnologyen_US
dc.departmentFakülteler, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümüen_US
dc.authorid0000-0001-9192-2825
dc.authorid0000-0001-7666-9630
dc.identifier.volume24en_US
dc.identifier.startpageS86en_US
dc.identifier.endpageS87en_US
dc.institutionauthorTırpancı Sivri, Göksel
dc.institutionauthorCoşkun, Fatma
dc.institutionauthorBarut Gök, Sıla
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.authorwosidCOSKUN, Fatma/ABA-3446-2020
dc.authorwosidTirpanci Sivri, Goksel/AAU-3808-2020
dc.authorwosidBarut, Sıla/ABA-6316-2020
dc.identifier.wosWOS:000323298100233en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster