Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDurmaz, Yasar
dc.contributor.authorKılıçlı, Mahmut
dc.contributor.authorToker, Ömer Said
dc.contributor.authorKonar, Nevzat
dc.contributor.authorPalabıyık, İbrahim
dc.contributor.authorTamturk, Faruk
dc.date.accessioned2022-05-11T14:45:02Z
dc.date.available2022-05-11T14:45:02Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2211-9264
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1016/j.algal.2020.101811
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/9883
dc.description.abstract[No Abstract Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevieren_US
dc.identifier.doi10.1016/j.algal.2020.101811
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectRheological Propertiesen_US
dc.subjectChlorella-Vulgarisen_US
dc.subjectSensory Propertiesen_US
dc.subjectFooden_US
dc.subjectFaten_US
dc.subjectBiomassen_US
dc.subjectHydrocolloidsen_US
dc.subjectAntioxidanten_US
dc.subjectQualityen_US
dc.subjectYogurten_US
dc.titleUsing spray-dried microalgae in ice cream formulation as a natural colorant: Effect on physicochemical and functional propertiesen_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.ispartofAlgal Research-Biomass Biofuels and Bioproductsen_US
dc.departmentFakülteler, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümüen_US
dc.authorid0000-0002-6885-0277
dc.identifier.volume47en_US
dc.institutionauthorPalabıyık, İbrahim
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.authorscopusid36943856000
dc.authorscopusid56270843900
dc.authorscopusid53878618900
dc.authorscopusid54881807500
dc.authorscopusid54411196400
dc.authorscopusid57196277802
dc.authorwosidKILIÇLI, Mahmut/AAA-6017-2022
dc.identifier.wosWOS:000540281300008en_US
dc.identifier.scopus2-s2.0-85078801331en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster