Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Implementation of IPM strategies to control bacterial diseases of stone fruits and nuts caused by copper resistant/ tolerant pseudomonads and xanthomonads
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2021)
Pseudomonas syringae pv. syringae and Pseudomonas syringae pv. morsprunorum' un neden olduğu taş çekirdekli meyvelerde kanser hastalığı ve Xanthomonas arboricola pv. juglandis' in neden olduğu cevizde bakteriyel yanıklık ...
The effects of kefir addition on fermentation characteristics, aerobic stability, and in vitro digestion properties of white clover silages
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2022)
Bu tezin amacı, kefir mayası ilave edilen ak üçgül silajlarının fermantasyon özellikleri, aerobik stabilitesi, besin değeri, in vitro sindirilebilirliği, bazı mikro ve makro besin elementleri konsantrasyonu ve yağ asidi ...