Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Homofermantatif ve/veya heterofermantatif laktik asit bakterileri inokulantların Macar fiği-buğday karışımı silajların fermantasyon ve aerobik stabilite özellikleri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2012)
Bu çalışma homofermantatif ve/veya heterofermantatif laktik asit bakteri inokulantları ilavesinin, Macar Fiği-Buğday karışımı silajlarında fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde ...
Anason posalarına melas ve/veya laktik asit bakteri inokulantları ilavesinin silaj fermantasyon özellikleri ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2011)
Bu çalışma anason posalarına melas ve/veya laktik asit bakteri inokulantların ilavesinin silaj fermantasyon özellikleri, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği üzerindeki ...
Mikrobiyal inokulantlar ve hücre duvarını parçalayıcı enzimlerinin yonca silajında fermantasyon özellikleri ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalışma laktik asit bakteri inokulantları ve/veya enzimlerin, yonca silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği özellikleri üzerindeki etkilerinin ...
Tritikale-Macar fiği hasılına enzim ve laktik asit bakterileri inokulant ilavesinin silaj kalitesi üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalısma laktik asit bakteri inokulantları ve/veya enzimlerin, tritikale-Macar figi karısımı silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirligi özellikleri ...
Laktik asit bakterileri ve enzim karışımı inokulantların düşük kuru maddeli mısır silajlarında fermantasyon özellikleri ve yem değeri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)
Bu çalışma laktik asit bakteri ve enzim inokulantların, mısır silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve in vitro organik madde sindirilebilirliği özellikleri üzerindeki etkilerinin saptanması ...