Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Arpa ve buğday çeşitlerinin besin madde ve fiziksel özelliklerinin yem mikroskopisi ve laboratuar analizleri ile belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Yapılan bu tez çalışması; yemlik olarak kullanılabilen buğday ve arpa çeşitlerinin, besin madde ve fiziksel özelliklerinin, yem mikroskopisi ve laboratuar analizleri ile ortaya konabilmesi amacıyla yapılmıştır. Çalışma ...
Fusarium culmorum ile enfekteli buğday tohumlarında fungisitilerin patojen üzerine etkisinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)
Bu çalışmada, Fusarium culmorum’un tarla koşullarında fungisitlere maruziyeti sonucu triticonazole+pyraclostrobin, prothioconazole+tebuconazole etkili maddeli fungisitlere duyarlılığı ve F. culmorum ile enfekteli F-85 ...