Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
İşletme koşullarında kullanılan bazı yemlerin besin madde kompozisyonu ve mikrobiyolojik özellikleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2013)
Bu çalışma içerisinde işletme koşullarında süt sığırlarının beslenmesinde kullanılan yem çeşitlerinin saklama koşulları içerisinde uğradığı bozulma ve besin madde kompozisyonunun belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu amaçla ...
Etlik piliçlerde arı sütünün yumurta içi yemleme ile verilmesinin sindirim kanalı histolojisi ve mikrobiyolojisine olan etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2013)
Bu çalışma döllenmiş Ross 308 etlik piliç yumurtalarına arı sütü enjeksiyonunun performans, ileum histomorfolojisi, ileum mikrobiyotası, eritrosit mikrobiyolojisi, organ ağırlıklarına olan etkilerinin belirlenmesi amacıyla ...
Kıvırcık koyunlarında beta laktoglobulin polimorfizminin PCR-RFLP yöntemiyle belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2013)
Bu tezin amacı yerli koyun ırklarımızdan biri olan saf Kıvırcık koyununda ?- laktoglobulin polimorfizminin belirlenmesidir. Bu amaçla yerli koyun ırklarımızdan ve saf olduğu bilinen 48 baş Kıvırcık koyun kullanılmıştır. ...