Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Hasat öncesi ve hasat sonrası laktik asit bakteri ilavesinin mısır silaj fermantasyonu üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu araştırma, hasat öncesi ve hasat sonrası laktik asit bakteri (LAB) inokulantlarının ilavesinin mısır silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amacıyla planlanmıştır. ...
Yonca silajına kepek ve puding ilavesinin silaj fermantasyonu, aerobik stabilite ve in vitro sindirilebilirlik üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu araştırma kepek alternatifi olarak gıda endüstrisi atığı olan (son kullanım tarihi dolmuş) pudingin yonca silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri ...
Hücre duvarı parçalayıcı enzimlerin fiğ-yulaf karışımı silajların fermantasyon, aerobik stabilite ve in vitro organik madde sindirebilirliği üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu çalışma, silaj katkı maddesi olarak kullanılan hücre duvarını parçalayıcı enzimlerin fiğ-yulaf silajının fermantasyon özellikleri, hücre duvarı içerikleri, in vitro organik madde sindirimi (OMS), nispi yem değerleri ...