Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBahadır, Elif Burcu
dc.contributor.authorSezgintürk, Mustafa Kemal
dc.date.accessioned2022-05-11T14:12:20Z
dc.date.available2022-05-11T14:12:20Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-1-78262-390-8
dc.identifier.isbn978-1-78262-361-8
dc.identifier.issn2398-0656
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/5507
dc.description.abstract[No Abstract Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherRoyal Soc Chemistryen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectWalled Carbon Nanotubesen_US
dc.subjectFree Impedimetric Immunosensoren_US
dc.subjectHighly Sensitive Detectionen_US
dc.subjectNafion-Modified Electrodeen_US
dc.subjectScreen-Printed Electrodeen_US
dc.subjectEscherichia-Coli O157h7en_US
dc.subjectModified Gold Electrodeen_US
dc.subjectSelf-Assembled Monolayersen_US
dc.subjectBisphenol-A Determinationen_US
dc.subjectAdditive Propyl Gallateen_US
dc.titleFood Biosensors: Perspective, Reliability, Selectivity, Response Time, Quality Control, and Cost-Effectivenessen_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.ispartofFood Biosensorsen_US
dc.departmentRektörlüğe Bağlı Bölümler, Rektörlük, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezien_US
dc.departmentFakülteler, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümüen_US
dc.identifier.volume1en_US
dc.identifier.startpage463en_US
dc.identifier.endpage513en_US
dc.institutionauthorBahadır, Elif Burcu
dc.institutionauthorSezgintürk, Mustafa Kemal
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US
dc.authorwosidSezgintürk, Mustafa Kemal/AAY-1439-2021
dc.identifier.wosWOS:000416237200021en_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster