Yazar "Okur, Aylin Ağma" için Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Koleksiyonu listeleme
-
Alternatif yem hammaddesi olarak gıda endüstrisi yan ürünlerinin, besin madde özelliklerinin farklı analiz yöntemleriyle saptanması
Karadağ, Emrah (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2021)Bu çalışmanın amacı, gıda fabrikalarının işleme artıklarının (mercimek kırığı, nohut kırığı, fasulye kırığı, pirinç kırığı, mercimek kepeği, bulgur kepeği, mısır karması, irmik altı yan ürünlerinin) besin madde kompozisyonunun ... -
Etlik piliçlerde yemlere aromatik yağlar ve vitamin e ilavesinin bağırsak mikrobiyolojisi ve oksidatif stabilite üzerine etkileri
Okur, Aylin Ağma (Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Aromatik yağlar veya bitki ekstraktları son yıllarda rapor edilen antioksidan ve antibakteriyel etkileriyle 2006 yılı başına kadar büyütme faktörü olarak kullanılan antibiyotiklerin yerine geçme potansiyeli olan yem ...