Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
The effect of cumin essential oil on the fermentation quality, aerobic stability, and in vitro digestibility of vetch-oat silages
(2021)
Objective: This study has been conducted in order to determine the effect of cumin essential oil on the fermentation quality, aerobic stability, in vitro metabolic energy contents and relative feed value of vetch-oat ...
Yerel Diatomit Topraklarının Kokusuz Toz Sarımsak İle Karışımının Kırma Biti, Tribolium confusum du Val. (Coleoptera: Tenebrionidae)’ne Karşı Etkinliği
(2021)
Bu çalışmada iki yerel diatomit toprağı preparatının (Detech® ve Demite®) tek başına ve bunların kokusuz sarımsak tozuyla belli oranlardaki karışımlarının Kırma Biti, Tribolium confusum du Val. Coleoptera: Tenebrionidae)’ne ...
Süleymanpaşa İlçesi (Tekirdağ) Badem Ağaçlarında Bulunan Akar Türleri
(2022)
Bu araştırma Süleymanpaşa ilçesi (Tekirdağ) badem ağaçlarında görülen Acarina’ya bağlı zararlı ve predatör akar türlerini saptamak amacıyla düzenlenmiştir. Örnekler 2015-2016 yıllarında ve Mayıs-Ekim ayları arasında ...
Fusarium Başak Yanıklığının Buğday Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi: Enfekteli Başaklara Fungisit Uygulamaları Sonrasındaki Değişim
(2021)
Fusarium culmorum’un (Wm. G. Sm.) Sacc. tahıllarda fide yanıklığı (FSB), kök çürüklüğü ve başak yanıklığına (FHB) neden olduğu enfeksiyonlar, dünyada ve aynı zamanda Trakya Bölgesi’nde de önemli bir sorundur. Bu çalışmanın ...