Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Bakteriyel İnokulantların Çavdar (Secale cereale L.) Hasılı Silajlarında Fermantasyon, Aerobik Stabilite ve Yem Değeri Üzerine Etkileri
(2022)
Bu çalışma laktik asit bakterileri ve laktik asit bakterileri+enzim karışımı inokulantlarının, çavdarhasılı silajlarının fermantasyon, aerobik stabilite, hücre duvarı kapsamı ve yem değeri üzerindekietkilerinin saptanması ...
Bazı Parlak Brom (Bromus catharticus Vahl.) Hatlarında Farklı Olgunlaşma Dönemlerinin Ot Verimi ve Yem Değeri Etkisi Üzerine Bir Ön Çalışma
(2021)
Amaç: Bu çalışmanın amacı; Tekirdağ ekolojik koşullarında farklı olgunlaşma zamanlarında hasat edilen bazı parlak brom hatlarının ot verimleri, besin madde içerikleri, nispi yem değeri ve in vitro sindirilebilir organik ...
Yüksek Nemli Dane Mısıra Bakteriyel İnokulant İlavesinin Silolama Süresi ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkileri
(2022)
Bu çalışma, yüksek nemli dane mısıra homofermantatif + heterofermantatif özelliklere sahip iki farklı inokulantın ilave edilmesinin, farklı açım dönemlerinde (15 ve 30 gün) fermantasyon ve aerobik stabilite üzerine etkilerini ...