Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Mısır ve Buğday Silajlarının Termal Kamera Görüntüleme Tekniği Kullanılarak Aerobik Stabilitesinin Değerlendirilmesi
(2018)
Araştırmanın materyalini 75 günlük fermantasyon dönemi sonrasında açılan mısır ve buğday balya silajlarıoluşturmuştur. Silaj örnekleri her muamele grubunda 3’er tekerrür olmak üzere 7-8 oC, 24-25oC ve 32-33oCsıcaklıklarda ...
The Effect of Wheat Bran Added to Canola Silage on Feed Value and in Vitro Organic Matter Digestibility
(Corvinus Univ Budapest, 2019)
This study was carried out to determine the effect of wheat bran as added to canola silage on the fermentation and in vitro organic matter digestibility. Canola was harvested and ensiled with 5% and 10% wheat bran in glass ...
The Effect of Oregano and Cinnamon Essential Oils on Fermentation Quality and Aerobic Stability of Field Pea Silages
(Asian-Australasian Assoc Animal Production Soc, 2015)
This study was performed to determine the effect of field pea silages which were the organic acid (OA) alternative of oregano and cinnamon essential oils on fermentation quality and aerobic stability. Whole crop pea was ...
Sodyum diasetat ilavesinin yonca silajlarının fermantasyon özellikleri, kimyasal kompozisyonu ve aerobik stabilitesi üzerine etkisi
(2019)
Bu araştırma, sodyum diasetat (SDA) kullanımının yonca silajlarında fermantasyon özellikleri,kimyasal kompozisyonu ve aerobik stabilitesi üzerindeki etkisini belirlemek amacıyla yürütülmüştür.Araştırmada kullanılan yonca ...
Farklı Düzeylerde Laktik Asit Bakterileri ile Enzim İlavesinin Yaş Bira Posası Silajlarında Fermantasyon, Aerobik Stabilite ve in vitro Sindirim Üzerine Etkileri
(Kastamonu Univ, Orman Fak, 2018)
This study was carried out to determine the effect of lactic acid bacteria+enzyme (LAB+E) mixture inoculants on the fermentation, aerobic stability, and in vitro organic matter digestibility (IVOMD) of wet brewers grain ...