Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Postharvest putrescine and ultrasound treatments to improve quality and postharvest life of table grapes (Vitis vinifera L.) cv. Michele Palieri
(Univ Zagreb, Fac Agriculture, 2017)
The main objective of this study was to assess the effectiveness of putrescine (Put) (1 and 2 mM for 10 min) and ultrasound treatments (32 kHz for 10 min) alone or in combination on changing biochemical compounds and ...
Derim sonrası UV-C ve etanol uygulamalarının Red Globe üzüm çeşidinin kalitesi ve muhafaza süresi üzerine etkileri
(2018)
Bu çalışma, ‘Red Globe’ üzüm çeşidinin soğukta muhafazası üzerine farklı dozlardaUV-C ışını uygulamaları ve etanol buhar pedlerinin tekli veya kombinasyonlarının,ticari olarak kullanılan kükürt dioksit (SO2) jeneratörü ile ...
Yeni Islah Edilen Bozbey Üzüm Çeşidinin Soğukta Depolamaya Uygunluğunun Belirlenmesi
(2018)
Bu çalışmada, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce melezleme ıslahı yöntemiyle yenielde edilen Bozbey üzüm çeşidinin soğukta muhafazaya uygunluğunun belirlenmesi amacıyla, herhangibir uygulama yapılmadan ...
Yeni Islah Edilen Tekirdağ Sultanı Üzüm Çeşidinin Farklı Ambalaj Materyalleri ile Soğukta Depolamaya Uygunluğunun Belirlenmesi
(2022)
Bu çalışmada, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce melezleme ıslahı yöntemiyle yeni elde edilen Tekirdağ Sultanı üzüm çeşidi meyvelerinin soğukta muhafazaya uygunluğu araştırılmıştır. Ambalaj materyali olarak ...