Konu "identification" için WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
EFFECT OF PRE-FERMENTED JUICE, LACTOBACILLUS PLANTARUM AND LACTOBACILLUS BUCHNERI ON THE FERMENTATION CHARACTERISTICS AND AEROBIC STABILITY OF HIGH DRY MATTER ALFALFA BALE SILAGE
(Pakistan Agricultural Scientists Forum, 2017)The experiment was conducted to investigate the effects of pre-fermented juice (PFJ), Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium (LP), and Lactobacillus buchneri (LB) on the fermentation characteristics and aerobic ... -
Effect of Pre-Fermented Juice, Lactobacillus Plantarum and Lactobacillus Buchneri on the Fermentation Characteristics and Aerobic Stability of High Dry Matter Alfalfa Bale Silage
(Pakistan Agricultural Scientists Forum, 2017)The experiment was conducted to investigate the effects of pre-fermented juice (PFJ), Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium (LP), and Lactobacillus buchneri (LB) on the fermentation characteristics and aerobic ... -
Sınıf Öğretmenlerine Üstün Yetenekli Öğrencilerin Belirlenmesi Konusunda Verilen Bir Eğitimin Öğretmenlerin Bilgi Düzeyine Etkisi
(Ankara Univ, Fac Educational Sciences, 2013)Bu araştırmada, genel eğitim okullarında derslere giren sınıf öğretmenlerine üstün yetenekli öğrencilerin belirlenmesi konusunda uygulanan bir eğitim programının etkililiği ve uygulanan eğitim programının güçlü yönleri ...