Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Artan Dozlarda Azot Uygulamasının Mibuna (Brassica rapa var. nipposinica) ve Mizuna (Brassica rapa var. japonica) Bitkilerinin Bazı Agronomik Özellikleri, C Vitamini, Protein ve Mineral Madde Miktarı Üzerine Etkisi
(2015)
Bu araştırma ülkemiz için egzotik sebzeler olarak değerlendirilen mibuna ve mizunada artan dozda azot uygulamasının bitkilerde bazı agronomik özellikler, C vitamini, protein ve mineral madde miktarları üzerine olan etkisini ...
Zeytin dal kanseri etmeni Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi'ye karşı in vitro koşullarda farklı bitkilerin uçucu yağlarının etkisi
(2015)
Bu çalışmada bitki uçucu yağlarının farklı uygulama, doz ve sürelerde Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi'ye karşı antibakteriyel etkileri araştırılmıştır. Diske uygulama ve süspansiyona karıştırma yöntemleri uygulandığında ...
Fitokimyasal Kaynağı Elma Posası
(2015)
Meyve işleme sanayinin kabuklar, çekirdekler, tohumlar gibi yüksek miktarlarda atık materyalleri mevcuttur. Atıkların ortadan kaldırılması genellikle problem teşkil eder. Atıklar antimutajenik, kalp koruyucu, antibakteriyel, ...
Aflatoxin M1 Determination in Traditional Küp Cheese Samples of Turkey Using Immunoaffinity Column and High-Performance Liquid Chromatography
(2015)
Mycotoxin occurrence in foods, especially in uncontrolled produced traditional foods causes serious health problems. In this study, traditional Küp cheese samples were collected from different part of Anatolian region ...