Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Farklı Önişlemlerin ve Vakum Kurutma Yönteminin Domatesin Kuruma Karakteristikleri ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2012)
Bu çalışmada, farklı önişlemlerin ve iki farklı sıcaklık derecesinde, vakum altında kurutmanın dilimlenmiş domatesin kurutma karakteristiklerine ve bazı kalite kriterlerine etkisi araştırılmıştır. Tüm kurutma yöntemlerinde ...
Lapseki’de Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri Ve Ekolojik Faktörler
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2012)
Çalışma, Lapseki yöresinde son yıllarda önemi gittikçe artan 0900 Ziraat kiraz çeşidinin kalite özellikleri ve kaliteyi etkileyen ekolojik faktörleri belirlemek amacıyla 2004-2005 yılları arasında yürütülmüştür. Bu amaçla ...