Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Hasat Öncesi ve Hasat Sonrası Laktik Asit Bakteri (LAB) İlavesinin MısırSilaj Fermantasyonu Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)
Bu çalışma, hasat öncesi ve hasat sonrası laktik asit bakteri inokulantlarının ilavesinin mısır silajlarının fermantasyon ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amacıyla yürütülmüştür. Çalışmada katkı ...
Bazı Mısır Çeşitlerinde Vejetasyon Döneminin Silolamada Fermantasyon Özellikleri ve Yem Değeri Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2009)
Bu çalışma; vejetasyonun farklı dönemlerinde biçilen bazı mısır çeşitlerinin (Akdeniz, Gözdem, Pioneer 3167, Ada 9510) materyalin fermantasyon özellikleri, besin madde içerikleri ve birim alandan üretilen in vitro ...