Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Effects of inoculant preparation time and doses on fermentation and aerobic stability characteristics of the second crop maize silages
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2012)
This study was carried out to determine the effects of inoculant preparation time and doses on fermenta tion and aerobic stability characteristics of the second crop maize ensiled under laboratory conditions. Maize was ...
Farklı Ortam Sıcaklıklarında Organik Asit Kullanımının Fiğ-Tahıl Silajlarında Fermantasyon Gelişimi ve Aerobik Stabilite Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2010)
Bu araştırma, organik asit kullanımının farklı ortam sıcaklıklarında, fiğ-tahıl silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amacıyla yürütülmüştür. Çalışmada katkı maddesi ...
Bazı Mısır Çeşitlerinde Vejetasyon Döneminin Silolamada Fermantasyon Özellikleri ve Yem Değeri Üzerine Etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2009)
Bu çalışma; vejetasyonun farklı dönemlerinde biçilen bazı mısır çeşitlerinin (Akdeniz, Gözdem, Pioneer 3167, Ada 9510) materyalin fermantasyon özellikleri, besin madde içerikleri ve birim alandan üretilen in vitro ...