Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGök, Sıla Barut
dc.contributor.authorGräf, V.
dc.contributor.authorStahl, M.R.
dc.date.accessioned2022-05-11T14:46:48Z
dc.date.available2022-05-11T14:46:48Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.isbn9780128157824
dc.identifier.isbn9780128157817
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11776/10370
dc.description.abstract[No abstract available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevieren_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleEngineering Aspects of UV-C Processing for Liquid Foodsen_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.ispartofInnovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Reviewen_US
dc.departmentMeslek Yüksekokulları, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümüen_US
dc.identifier.startpage171en_US
dc.identifier.endpage181en_US
dc.institutionauthorGök, Sıla Barut
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US
dc.authorscopusid57321013000
dc.authorscopusid55949892100
dc.authorscopusid16025392500
dc.identifier.scopus2-s2.0-85118378837en_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster