Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Bread wastage and recycling of waste bread by producing biotechnological products
(Elsevier Science Bv, 2016)
[No Abstract Available]
Utilization of waste bread to produce fermentable sugars and rheological behavior during hydrolysis
(Elsevier Science Bv, 2016)
[No Abstract Available]
Utilization of waste foods for the production of xanthan gum
(Elsevier Science Bv, 2016)
[No Abstract Available]
KEFİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TARHANA ÜRETİMİ
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu çalışmada, geleneksel tahıl esaslı fermente bir gıda olan tarhananın, besleyici özelliği ve sağlığa faydası yüksek probiyotik karakterde birçok bakteri ve mayayı bünyesinde bulundurun kefir ile zenginleştirilmesi ve ...
KENGER SAKIZININ DOĞAL SAKIZ MAYASI OLARAK TİCARİ SAKIZ ÜRETİMİNDE KULLANILMA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)
Bu araştırmada doğal yollarla elde edilen kenger sakızının cevap yüzey yöntemi kullanarak yumuşatılıp ticari tüketime uygun hale getirilmesi amaçlanmıştır. Cevap yüzey yöntemiyle belirlenen yüzdelik miktarlarda kenger ...