Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Anahtar Kelime
DSpace@Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Filtre: Anahtar Kelime
DSpace@Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Filtre: Anahtar Kelime
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gelişmiş Arama
Filtre: Anahtar Kelime
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 15, listelenen: 1-10
5
10
20
40
60
80
100
Rheological Properties (15)
Chocolate (7)
Milk Chocolate (6)
Dark Chocolate (5)
Quality (5)
Sensory Properties (5)
Sweeteners (5)
Bulking Agents (3)
Hydrocolloids (3)
Temperature (3)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@NKÜ
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt