Konu "food safety" için Namık Kemal Üniversitesi - Dergiler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Prevalence of Listeria spp and L. monocytogenes in Home made Pottery Cheese
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2016)Presence of Listeria spp. and L. monocytogenes in traditional pottery cheeses produced at eight different provinces in Turkey was investigated. A total of 279 samples were surveyed. Apart from L. monocytogenes, L. ivanovii ... -
Yaş Meyve Ve Sebze Tüketicilerinin Gıda Güvenliği Algıları
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)Bu çalışmanın amacı Çanakkale’deki yaş meyve ve sebze tüketicilerinin, yaş meyve ve sebzelerdeki gıda güvenliği algılarının ölçülmesidir. Oransal Örnekleme Formülü ile belirlenen 166 tüketici ile yüz yüze anketler yapılmıştır. ...