Konu "raf ömrü" için Fen Bilimleri Enstitüsü listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Etlik piliçlerde yemlere aromatik yağlar ve vitamin e ilavesinin bağırsak mikrobiyolojisi ve oksidatif stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Aromatik yağlar veya bitki ekstraktları son yıllarda rapor edilen antioksidan ve antibakteriyel etkileriyle 2006 yılı başına kadar büyütme faktörü olarak kullanılan antibiyotiklerin yerine geçme potansiyeli olan yem ... -
Gama ışınlamanın karides (Parapenaeus longirostris) ve midyelerin (Mytilus galloprovincialis) raf ömrü ve kaliteleri üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu çalışma, farklı dozlarda gamma ışınlama (0, 1, 3 ve 5 kGy) uygulanan taze karides ve midye etlerinin buzdolabı (+4 °C) ve derin dondurucu (-18 °C) koşullarında depolanmasının raf ömürlerine etkisini araştırmak amacıyla ...