Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Türkiye’de bal sektörünün mevcut durum değerlendirilmesi ve tüketici eğilimleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)
Ülkemizde 2018 yılında üretilen 108 bin ton balın yaklaşık yarısı ambalajlı bal olarak satılmakta, diğer yarısı ise kontrolsüz bir şekilde açıkta ya da direk arıcılar tarafından satılmaktadır. Son yıllarda bal ile ilgili ...
Trakya bölgesi'nde iklim değişikliğinin buğday verimine etkisinin tahmin edilmesi
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2023)
İklim değişikliğinin etkileri günümüzde yoğun bir şekilde yaşanmaya başlamıştır. İklim değişikliğiyle birlikte bitkisel üretimin ve/veya verimin nasıl etkileneceğinin hassas bir şekilde tahmini gıda güvencesi açısından ...