Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
İstanbul ilinde satışa sunulan tahin helvalarında aflatoksin varlığının belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)
Bu araştırmada, İstanbul’da, süpermarketler ve halk pazarlarından (tesadüfi örnekleme yöntemine göre) satın alınan 15 adet sade, 15 adet kakaolu ve 15 adet fıstıklı olmak üzere toplam 45 adet tahin helvası örneği, ...
Tekirdağ ve Çorum illerinde üretilen buğday ve çavdar unlarında aflatoksin miktarlarının belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)
Bu arastirmada farkli iklim özelliklerindeki illerimizden Çorum ve Tekirdag’da, üretilen ve satisa sunulan tam bugday unu, ekmeklik un ve çavdar unu örneklerinde küf gelisimi ve aflatoksin olusumu ile ilgili incelemeler ...