Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Türkiye'de ekmek sanayi ve ekmek tüketim eğilimleri: Edirne ili merkez ilçe örneği
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)
Ekmek tüm dünyada insanların en temel besin kaynağıdır. Besleyici ve doyurucu olması, ucuz olması ve kolay temin edilebilmesi gibi etkenler, ekmeğin özellikle geli?mekte olan ülkelerde karbonhidrat ve protein kaynağı ...
Organik tarım ekonomisi ve tüketici eğilimleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017)
Organik tarım, insan sağlığını ve doğal kaynakları, bitki ve hayvan genetiğini korumak ve kimyasal kullanımından kaynaklanan sorunları en aza indirmek amacıyla kullanılan bir yöntemdir. Kimyasal girdilerin kullanılmadığı ...
Türkiye'de kuruyemiş sektörü, firmalararası rekabet stratejileri ve tüketici eğilimleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2012)
Kuruyemişçilik, gıda sanayii alt sektörleri arasından sebze ve meyve işleme sanayii içinde yer alır. Kuruyemiş sektörü, tarım sektöründen sağladığı; fındık, fıstık, ceviz, badem, ay çiçeği, nohut gibi ürünleri işlenmiş ya ...