Konu "zeytinyağı" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Soğuk pres yağlar ilave edilerek üretilen fermente sucukların fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)İnsan yaşamında sağlıklı beslenmenin önemi, yiyeceklerin hastalıkları önlemede, iyileştirmede ve sağlık üzerindeki olumlu etkilerinin ortaya çıkmasıyla artmıştır. Sucuk, Türkiye?de fermente et ürünü denildiğinde ilk aklımıza ... -
Zeytin ve zeytinyağı üreten küçük ve orta ölçekli işletmelerin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik alternatif öneriler
(Namık Kemal Üniversitesi, 2011)Bu çalışmada, Balıkesir, Bursa ve Çanakkale'de zeytin ve zeytinyağı üreten küçük ve orta ölçekli işletmelerin durumları ortaya konmuş, üretimleri ve sorunlarına yönelik bilgi düzeyleri ve tutumları incelenerek beklentileri ...