Konu "yağ asidi bileşimi" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Kimyasal rafinasyonun mısır yağının bazı element içerikleri ile bazı kalite özelliklerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Bitkisel yağlara genel kullanım amacıyla rafinasyon işlemi uygulanmakta olup tüketicilerin çoğunluğu rafine yağları tercih etmektedir. Bu yüzden rafine bitkisel yağlarda kalitenin değerlendirilmesi bilhassa önem ... -
Trakya bölgesinde 2012 ve 2013 hasat dönemlerinde üretilen ayçiçeği tohumlarının bazı kimyasal özellikleri ile yağ asidi bileşimlerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)Bu çalışmada, Trakya Bölgesinde 2012 ve 2013 hasat dönemlerinde üretilen ayçiçeği tohumlarının bazı kimyasal özellikleri ile yağ asiti bileşimlerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu amaçla, Trakya Bölgesi sınırları içinde ...