Konu "viscosity" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Atık ekmeklerin hidroliz optimizasyonu ve hidrolizatların reolojik karakterizasyonunun belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)Ekmek tüketilmediğinde, hem miktar hem de ekonomik değer açısından gıda atıklarının ana kaynaklarından birini oluşturmaktadır. Bu araştırmada atık ekmeklerin, fermentasyon proseslerinde değerli ürünlerin öncül maddeleri ... -
Türkiye koşullarında üretilen biyodizelin bazı özelliklerinin standartlara uygunluğunun ve yakıt püskürtme miktarı üzerine etkilerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu çalışmada, ülkemizde üretilen biyodizelin reolojik özelliklerinden biri olan viskozite değerleri ve bunun yanında motor performans eğrilerine doğrudan etkili olan özelliklerden biri olan özgül ağırlık değerleri ...