Konu "silaj fermantasyonu" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
-
Ayçiçeği silajlarında organik asit kullanımının fermantasyon gelişimi ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2012)Bu araştırma, organik asit kullanımının ayçiçeği silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amacıyla yürütülmüştür. Çalışmada katkı maddesi olarak Farmavet firmasından temin ... -
Kimyon uçucu yağının fiğ-yulaf silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabillitesi ve in vitro sindirilebilirlik üzerine etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)Bu araştırma kimyon uçucu yağının, fiğ-yulaf silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri üzerine etkilerini belirlemek amacı ile düzenlenmiştir. Fiğ- yulaf, ... -
KİMYON UÇUCU YAĞININ YONCA SİLAJININ FERMANTASYON KALİTESİ VE AEROBİK STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Bu araştırma kimyon uçucu yağının, yonca silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri üzerine etkilerini belirlemek amacı ile düzenlenmiştir. Yonca, ekim ... -
Mısır silajında enzim-inokulant kullanımının fermantasyon gelişimi ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu çalısma ile inokulant hazırlama süresi ve dozunun mısır silajının fermantasyon gelisimi üzerine etkilerinin laboratuar kosularında saptanması amacı ile düzenlenmistir Mısır, hamur olum döneminde hasat edilmistir. ... -
Yaş bira posası silajlarında organik asit kullanımının fermantasyon gelişimi ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)Bu araştırma, organik asit kullanımının yaş bira posası silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek amac›yla yürütülmüştür. Çalışmada katkı maddesi olarak Farmavet firmasından ... -
Yonca silajına kepek ve puding ilavesinin silaj fermantasyonu, aerobik stabilite ve in vitro sindirilebilirlik üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)Bu araştırma kepek alternatifi olarak gıda endüstrisi atığı olan (son kullanım tarihi dolmuş) pudingin yonca silajının fermantasyon kalitesi, aerobik stabilitesi, in vitro metabolik enerji içerikleri ve nispi yem değeri ...