Konu "oil" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
ÇİKOLATA KAPLAMA FORMÜLASYONUNDA KULLANILAN BİTKİSEL YAĞ TİPİ VE İÇERİĞİNİN OPTİMİZASYONU
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)Bu çalışmada, çikolata kaplama üretim prosesinin ve çikolata kaplama formülasyonunda farklı yağ kullanımının son ürünün kalite özellikleri üzerine etkisi araştırılmış ve arzu edilen kalitede çikolata kaplaması üretebilmek ... -
Farklı düzeylerdeki zeolitin ve iki farklı yağ kaynağının saha koşullarındaki yaşlı yumurta tavuklarında performans, yumurta kabuk kalitesi ve yumurta kolesterolü üzerine etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Yapılan bu çalısma, farklı düzeylerdeki zeolitin ve iki farklı yag kaynagının saha kosullarındaki yaslı yumurta tavuklarında performans, yumurta kabuk kalitesi ve yumurta kolesterolü üzerine etkisini incelemek amacıyla ... -
Kükürtlü gübrelemenin kanola bitkisinin (Brassica napus l.) verim ve bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017)Bu çalışma, Tekirdağ yöresinde yetiştirilen kanola bitkisinde farklı dozlarda uygulanan kükürt bitki besin elementi gübrelemesinin, kalite ve verim üzerine etkilerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Tekirdağ İli, ...