Konu "halk sağlığı" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
İstanbul ilinde hazır yemek üreten firmaların ürettikleri yemeklerin bazı patojen bakteriler bakımından incelenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu çalısma, sıcak olarak tüketime sunulan çesitli hazır yemeklerin mikrobiyolojik kalitesini arastırmak ve bu gıdaların halk sağlığı açısından risk değerlendirmesini yapmak amacıyla planlanmıstır. Bu amaçla, ?stanbul'da ... -
Tüketime sunulan günlük hazır yemekler ve salataların mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu arastırma, günlük olarak tüketime sunulan çesitli hazır yemeklerin ve salataların mikrobiyolojik kalitesini arastırmak ve bu gıdaların halk sağlığı açısından risk değerlendirmesini yapmak amacıyla yapılmıstır. Bu ...