Konu "grape seed oil" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Farklı sıcaklıklar uygulanan üzüm çekirdeği yağlarının bazı fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu araştırmada ısıl işlem uygulamasının üzüm çekirdeği yağının bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinde meydana getirdiği değişimlerin belirlenmesi amaçlanmıştır. Trakya Bölgesi’nde 2018 yılı hasat döneminde yetiştirilen ... -
SOĞUK PRES TEKNİĞİ İLE ELDE EDİLEN FARKLI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNE AİT ÇEKİRDEK YAĞLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE OKSİDATİF STABİLİTELERİNİN BELİRLENMESİ
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)Bu araştırmada Türkiye?nin farklı yerlerinde yetiştirilen beş farklı üzüm çeşitine ait (Öküzgözü-Elazığ, Syrah-Çanakkale, Cabernet Franc-Çanakkale, Pinot-Noir-Tekirdağ ve Merlot-Manisa) çekirdek yağları çıkarılarak kalite ... -
Üzüm çekirdeklerinin biyokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine ışınlama işleminin etkilerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Bu araştırmada ışınlama işleminin üzüm çekirdeğinin fizikokimyasal, mikrobiyolojik, antimikrobiyal özelliklerine ve yağ asitleri bileşimine etkisinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu ...