Konu "canlılık" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Bazı elma ve kiraz çeşitlerinde polen performanslarının belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)Bu araştırma Tekirdağ ekolojisinde yetiştirilen Starkspur Golden Delicous, Starkrimson Delicious, Fuji, Jonagold, Granny Smith elma çeşitleri ve aşılı 0900 Ziraat ve Stark's Gold kiraz çeşitlerinin çiçek tozlarının ... -
Lactobacillus casei kullanılarak probiyotikli sakız üretimi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu araştırmada, farklı oranlarda (%1, %2, %3) probiyotik bakteri (L.casei) ilave edilmesi suretiyle şekerli ve şekersiz sakız üretilmiştir. Aynı zamanda sakızlara prebiyotik (inülin) ilavesi yapılarak probiyotik bakterinin ...