Konu "arpa" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Arpa ve buğday çeşitlerinin besin madde ve fiziksel özelliklerinin yem mikroskopisi ve laboratuar analizleri ile belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2018)Yapılan bu tez çalışması; yemlik olarak kullanılabilen buğday ve arpa çeşitlerinin, besin madde ve fiziksel özelliklerinin, yem mikroskopisi ve laboratuar analizleri ile ortaya konabilmesi amacıyla yapılmıştır. Çalışma ... -
Tekirdağ ilinde üretilen yem hammaddelerinin ağır metal düzeylerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)Bu arastırmada, hayvan beslemede büyük önemi olan yem hammaddelerindeki kirlilik düzeyinin hangi derecede oldugu ve il içinde nasıl degisim gösterdiginin saptanması, bu düzeylerin yasal tolerans sınırlarını asıp asmadıgının ... -
Trakya bölgesinde üretimi yapılan buğday ve arpanın ağır metal bulaşanlarının tespiti
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu araştırmada, Trakya Bölgesinin Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinden toplanan ve hayvan beslemede büyük önemi olan yem hammaddelerinden buğday ve arpadaki ağır metal kirlilik düzeyinin hangi derecede olduğu ve il ...