Konu "Xanthomonas campestris" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Farklı xanthomonas bakterileri kullanılarak üzüm posasından ksantan gam üretimi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu çalışmada tarımsal sanayi yan ürünlerinden olan, şarap endüstrisi ve üzüm proseslerinde atık olarak ortaya çıkan üzüm posasının katma değeri yüksek, kullanım alanı geniş bir ürün olan ksantan gam üretiminde kullanılması ... -
Xanthomonas campestris kullanılarak pirinç kepeğinden ksantan gam üretimi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu çalışmada, endüstriyel atık maddelerin ekonomik olarak değerlendirilmesi düşüncesi ile çeltik işleme sanayiinin atık maddelerinden olan pirinç kepeği, enzimle hidrolize edildikten sonra kullanılarak Xanthomonas ...