Konu "Probiotics" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Badem sütünden ballı ve muzlu kefir üretimi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2020)Sağlıklı bir yaşam sürebilmek, vücut direncini artırmak, intestinal düzensizlikler ve hastalıklarla mücadele edebilmek açısından probiyotik ürün tüketimi önemlidir. Probiyotik ürünler vücut hücrelerinin yenilenmesinde, ... -
Ticari probiyotiğin, lepistes balığında (Poecilia reticulata) büyüme ve üreme performansı üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Bu çalışmada, lepistes balığının (poecilia reticulata) rasyonlarına ilave edilen ticari probiyotiğin büyüme ve üreme performanslarına etkileri araştırılmıştır. Bu amaçla Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ...