Konu "Laktik asit bakteri inokulantı" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Fermente edilmiş doğal laktik asit sıvısının yonca balya silaj kalitesi üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2014)Bu çalışma homofermentatif (L. plantarum), heterofermantatif (L. buchneri) laktik asit bakterilerinin (LAB) ve PJF?nin (Fermente edilmiş doğal laktik asit sıvısı) balyalanmış yonca silaj kalitesi ve aerobik stabilite ... -
Yonca balya silajlarında farklı katkı maddesi kullanımının silaj kalitesi ve aerobik stabilite üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2011)Bu çalışma farklı katkı maddelerinin yonca silajları üzerinde silaj kalitesi ve aerobik stabilite üzerinde etkilerini araştırmak amacıyla yapılmıştır. Araştırmada kullanılan yonca hasılları aynı sezonda üç farklı biçim ...