Konu "Laktik Asit Bakterileri" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Tomas peynirinden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2012)Bu çalışmada Elazığ yöresinde mahalii olarak üretilen ve yöre pazarlarında satışa sunulan bir süt ürünü olan Tomas peynirlerinin bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri belirlenmiştir. Tesadüfi olarak seçilen ... -
Trakya bölgesinde üretilen bozaların bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu araştırmada Trakya Bölgesi'nde üretilen toplam 27 adet boza örneği bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikler açısından incelenmiştir. İncelenen örneklerin fizikokimyasal analiz sonuçlarına göre kuru madde ortalaması ...