Konu "Hygiene" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Hazır yemek üretimi yapan işletmelerde çalışanların hijyen bilgi düzeylerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)stanbul piyasasında, hazır yemek üretimi yapan isletmelerde çalısanların, hijyen bilgi düzeylerinin ölçülmesi amacıyla yapılan arastırmada, 452 personele yüz yüze sorma yöntemiyle 21 soruluk anket formu uygulanarak, ... -
İstanbul ilinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarının mevcut durumlarının incelenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu çalışmada, İstanbul İl’inde faaliyet gösteren ekmek fırınlarının mevcut durumlarının anket çalışmasıyla incelenmesi amaçlanmıştır. Çalışma, İstanbul’un 16 ilçesinde (8’i Anadolu ve 8’i de Avrupa yakasında olmak üzere) ...