Konu "Grape Juice" için Enstitüler listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN RESVERATROL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNE ÜRÜN ÖNLEME ve DEPOLAMANIN ETKİSİ
(Namık Kemal Üniversitesi, 2016)Bu araştırma kapsamında, biyoaktif özellikler (toplam fenolik madde, antioksidan/antiradikal aktivite, toplam antosiyanin) ve resveratrol miktarları açısından, ülkemizde yetiştiriciliği yapılan şıralık-şaraplık veya sofralık ... -
Durultma yardımcı maddelerinin üzüm suyu kalitesi üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)Bu çalışmada farklı kombinasyonda durultma yardımcı maddeleri ile yapılan durultma işleminin Kalecik Karası ve Yapıncak çeşitlerinden elde edilen üzüm sularının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine olan etkileri ... -
Tekirdağ- Şarköy ekolojik koşullarında yetiştirilen cabernet sauvignon ve merlot şaraplık üzüm çeşitlerine yetersiz olan makro ve mikro elementlerin yaprak gübresi yolu ile uygulanmasının şıra kalitesi üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu çalışma 2007-2008 yıllarında ülkemizin ve Marmara Bölgesinin önemli bir bağcılık merkezi olan Tekirdağ iline bağlı şarköy ilçesinde, hafif alkalin ve kireçli toprak koşullarında yetiştirilen Cabernet Sauvignion ve ...