Yazar "Bal, Erdinç" için Enstitüler listeleme
-
Deveci armut çeşidinde semperfresh, salisilik asit ve metil salisilat uygulamalrının depolama süresince meyve kalitesine etkileri
Ürün, Bahtiyar Aydın (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2022)Bu çalışmada, Deveci armut çeşidinde depolama süresi üzerine hasat sonrası yenilebilir yüzey kaplayıcı olarak Semperfresh (SMF) ile Salisilik asit (SA) ve Metil Salisilat (MeSA) uygulamalarının etkisi araştırılmıştır. ... -
Hasat sonrası potasyum permanganat, UV-C, salisilik asit ve sıcaklık uygulamalarının kivi kalitesi ve muhafaza süresi üzerine etkileri
Bal, Erdinç (Namık Kemal Üniversitesi, 2009)Bu çalısmada, Hayward kivi çesidine ait meyvelere hasat sonrası potasyum permanganat (KMnO4), UV-C, salisilik asit (SA) ve sıcaklık uygulamaları yapılarak, meyve kalitesi ve muhafaza süresi üzerine etkileri arastırılmıstır. ...