Konu "kekik" için Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters on Microbiological Properties of Raw Milk Cheese
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2017)In the present study, it was aimed to investigate the effect of brine solutions containing thyme and garlic extracts on physicochemical, microbiological and textural properties of Turkish white cheese made from raw milk ... -
Eritme Peynirinde Bazı Patojen Bakteriler Üzerine Farklı Baharatların İnhibisyon Etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2015)Bu çalışmada, bazı baharatların eritme peyniri içerisinde seçilmiş bazı patojen bakteriler üzerine inhibisyon etkisi araştırılmıştır. Eritme peyniri içerisine ağırlıkça % 1' lik ve %3' lük kekik, nane, anason, dereotu ve ...