Konu "protein oranı" için Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Çerezlik ayçiçeği (helianthus annuus l. ) çeşit ve popülasyonlarının verim ile kalite unsurları açısından değerlendirilmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu araştırma Türkiye’nin farklı bölgelerinden toplanmış çerezlik ayçiçeğine ait köy popülasyonlarının ticari ve tescile aday çeşitler ile birlikte bazı verim ve kalite unsurlarının belirlenmesi, üstün olan köylü popülasyonlarının ... -
Eskişehir ekolojik koşullarında ekmeklik buğday ileri hatlarının tane verimi ve bisküvilik kalite özelliklerinin incelenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Araştırma, 2014-2015 yetiştirme döneminde Eskişehir İli Hamidiye ve KarabayırlokasyonlarındaEskişehir Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilmiş olan yumuşak tane yapısına sahip 20 ileri hat ve 4 ... -
Önemli bazı yonca çeşitlerinde (medicago sativa l. ) biçim zamanının verim ve kalite özellikleri üzerine etkilerinin saptanması
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu araştırma, kaliteli kaba yem ihtiyacının karşılanmasında büyük önem sahip bazı yonca (Medicago sativa L.) çeşitlerinin farklı biçim dönemlerinin verim ve verim özellikleri ile kalite değerlerini belirlemek amacıyla ...