Konu "feed" için Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
İstanbul piyasasında satışa sunulan bazı mısır ve mısır ürünlerinde zearalenon (zea) düzeylerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2010)Bu çalışmada İstanbul piyasasında satışa sunulan bazı mısır ve ürünlerinin, HPLC kullanarak zearalenon düzeyleri belirlenmiş, Türk Gıda Kodeksi (TGK) Tebliğ 2008/26’ya göre karşılaştırılmıştır. Zearalenon seviyelerinin ... -
Trakya bölgesinde üretilen sığır süt karma yemlerinde aflatoksin B1 (AFB1) düzeylerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2008)Bu çalısmada Trakya Bölgesi’nde üretilen sıgır süt yemlerinin, HPLC kullanılarak Aflatoksin B1 (AFB1) düzeyleri belirlenerek, sonuçlar Yem Kanunu ile karsılastırılmıstır. AFB1 seviyelerinin belirlenmesi için 8 ayrı ...