Konu "Nutritive value" için Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Bazı macar fiğ hatlarının yem değerlerinin belirlenmesi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu çalışmada tam çiçeklenme ve %50 meyve bağlama dönemlerinde hasat edilen yedi Macar fiğ hattı ve çeşidinden elde edilen kuru otların kimyasal kompozisyonu, nispi yem değeri ve In vitro organik madde sindirilebilirliği ... -
Farklı gelişme dönemlerinde bazı arpa hasılının besin madde içeriği ve sindirilebilir organik madde miktarına etkisi
(Namık Kemal Üniversitesi, 2019)Bu çalışmada başaklanma, süt olum ve hamur olum dönemlerinde hasat edilen altı arpa (Hordeum vulgare L.) çeşidinden elde edilen kuru otların kimyasal kompozisyonu, nispi yem değeri ve in vitro organik madde sindirilebilirliği ... -
Farklı gelişme dönemlerinde hasat edilen bazı buğday (Triticum Aestivum L.) hasılı genotiplerinin yem değerlerinin belirlenmesi
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2021)Bu çalışmada başaklanma, süt olum ve hamur olum dönemlerinde hasat edilen dört buğday (Triticum Aestivum L.) çeşidinden elde edilen kuru otların kimyasal kompozisyonu, nispi yem değeri ve in vitro organik madde sindirilebilirliği ...