Konu "Fermentasyon" için Fen Bilimleri Enstitüsü Tez Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Farklı katkı maddeleri ile silolanan İtalyan çimi (Lolium italicum L) kalite özelliklerinin belirlenmesi
(Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2022)Bu çalışma, İtalyan çimi varyetesi olan ryegrass otunun farklı katkı maddesi kullanılarak silolanabilme özelliklerinin belirlenmesi amacıyla düzenlenmiştir. İtalyan çimi çiçeklenme döneminin ortasında (%50-60) hasat ... -
Fiziksel zarar görmüş mısırlara laktik asit bakteri ilavesinin mısır silaj fermantasyonu üzerine etkileri
(Namık Kemal Üniversitesi, 2015)Bu araştırma, hasat öncesi ve hasat sonrası laktik asit bakteri (LAB) inokulantlarının ilavesinin fiziksel zarar görmüş mısır silajlarında fermantasyon gelişimi ve aerobik stabiliteleri üzerindeki etkilerini belirlemek ...