Konu "Food safety" için TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
(Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 2008)Bu araştırmada, 2000 kişi/gün kapasiteli ve 40 çalışanı bulunan özel sektöre ait bir hazır yemek işletmesinde HACCP gıda güvenliği sistemi kurulmuştur. Kurulan HACCP sistemi yedi prensipten oluşmuştur: (1) Tehlike ... -
A Comparison of Acrylamide Contents of Some Nuts Produced Organically and Conventionally
(Univ Namik Kemal, 2023)Acrylamide is a carcinogenic and neurotoxic compound defined as a heat treatment process contaminant. Due to its health concern, acrylamide formation needed to be minimized. The objective of this study is to examine how ... -
Consumer Food Safety Knowledge, Practices and Differences in Behaviors in Thrace Region of Turkey
(Ankara Univ, Fac Agr, 2015)In this study, the expectations of individuals living in urban and rural regions of Thrace Region of Turkey were investigated by considering the level of knowledge and behaviour of those individuals about parameters, ...